Kontakt Molleberg

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Godbidder, katteknas og drys bør ikke bruges som foder, men som belønning fx i forbindelse med træning eller bare til sund forkælelse…

Godbidder, katteknas og leverdrys er lavet af ren svinelever, der indeholder meget A-vitamin. Overflødig A-vitamin fra planter (som fx gulerødder) kan udskilles af kroppen. Det betyder, at man kan spise så meget man orker, uden at få for meget A-vitamin. Overflødig A-vitamin fra dyr kan derimod ikke udskilles af kroppen, og man bør derfor ikke spise for meget. Hvis der indtages for meget, kan det medføre opkast og give ømhed i led og muskler.

Ja, du kan hente varer “ab fabrik” eller fra “hovedkontoret” i Annisse Nord ved Helsinge – men det kræver at vi lige taler sammen og aftaler et tidspunkt. Ud over at producere varerne kører vi jo rundt på landevejene for at besøge dyrlæger, foreninger mv.

Handel på nettet betyder desværre også et fragtgebyr – og siden august 2016 er der også moms på fragten!

Du har dog nogle muligheder for at undgå eller mindske fragtomkostningerne relativt.

Du kan:

  • lave en “selvhenter”: Hvis du er i nærheden af Helsinge eller Ølstykke, kan vi aftale et tidspunkt
  • måske købe via din dyrlæge eller klub/forening (hvis de ikke har en salgsaftale, vil jeg meget gerne tale med dem om det)
  • købe større portioner – evt. gå sammen med familie/venner/bekendte om at købe – og således få bragt fragtprisen relativt ned

Kontakt info

info@molleberg.dk
+45 2874 7515

Ellinge Skovvej 21
Ellinge Lyng, 4573 Højby